Taxiservice Nootdorp

De DelftseWanneer u in de regio Nootdorp-Pijnacker woont en een taxi nodig heeft dan kunt u gebruik maken van Taxiservice Nootdorp. Nootdorp is samen met Pijnacker een fusiegemeente waartoe ook Delfgauw behoort. Plaatsen die behoren tot de regio Nootdorp-Pijnacker zijn onder andere:

      Delft
Den Hoorn
Delfgauw
Rijswijk
Den Haag
Ypenburg
Leidschenveen

Woont u in de regio Nootdorp-Pijnacker dan brengt Taxiservice Nootdorp u naar elke gewenste locatie in Nederland en zelfs naar het buitenland. Wilt u ergens anders worden opgehaald om naar een plaats in de regio Nootdorp-Pijnacker te gaan, dan is dat ook geen probleem. Wilt u graag vooraf weten wat de kosten zijn van het vervoer dan kunt u hiervoor een offerte voor vragen door per mail of telefonisch even contact met taxiservice Nootdorp op te nemen.

Met de taxi naar het vliegveld in Amsterdam, Rotterdam of Weeze

Gaat u op reis met het vliegtuig en wilt u vanuit de regio Nootdorp-Pijnacker naar Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport of Weeze of een ander vliegveld met een taxi? Dan bent u daarvoor bij Taxiservice Nootdorp aan het juiste adres. U wordt thuis opgehaald door een deskundige chauffeur die op met de taxi op het vliegveld afzet bij de juiste incheckbalie. Wanneer u wilt weten wat de kosten hiervan zijn dan kunt u per mail of telefonisch een offerte aanvragen. Datzelfde geldt voor vervoer van elk vliegveld in Nederland of daarbuiten, naar een plaats in de regio Nootdorp-Pijnacker. Wanneer u de aankomstdatum en tijd aangeeft en als het kan ook het vluchtnummer, dan zorgt de chauffeur van Taxiservice Nootdorp ervoor dat de taxi voor de deur staat, ook al is dat ver in de nacht!

Taxivervoer van en naar het ziekenhuis

In de regio Nootdorp-Pijnacker zijn meerdere ziekenhuizen of afdelingen van een ziekenhuis. Bijvoorbeeld;

  • De polikliniek Reinier de Graaf locatie Voorburg
  • Het Haga Ziekenhuis locatie Leyweg in de Haagse wijk Leyenburg (voorheen Leyenburg ziekenhuis)
  • Het HMC met drie locaties: HMC Antoniushove in Leidschendam, HMC Bronovo aan de Bronovolaan in Den Haag en HMC Westeinde aan de Lijnbaan in Den Haag

Moet u naar één van deze ziekenhuizen of naar een ander ziekenhuis in de buurt of verder weg, u wordt altijd veilig en snel gebracht (of gehaald) naar elk ziekenhuis waar u naartoe wilt. Wanneer de bestemming wat verder weg is kunt u vooraf vragen wat de kosten van Taxiservice Nootdorp bedragen voor deze rit. Zo weet u precies waar u aan toe bent!