Taxi Delfgauw

Voor uw vervoer reserveert u eenvoudig een taxi Delfgauw

Heeft u een taxi nodig en wilt u graag een betrouwbaar taxibedrijf? Dan reserveert u natuurlijk uw taxi Delfgauw bij Taxiservice Nootdorp. Wij zijn de specialist als het gaat om personenvervoer. Of u nu een taxi nodig heeft voor uw zakenrelatie waarmee u een belangrijke bespreking heeft of voor een bezoek aan familie of vrienden, onze chauffeurs staan altijd voor u klaar. Wij rijden met jonge en goed onderhouden auto’s waarmee u zich graag laat vervoeren en die ook bij belangrijke zakenpartners zeker goedkeuring zullen krijgen. Onze chauffeurs zijn uiteraard beleefd en representatief, u kunt ervan op aan dat uw taxirit tot in de puntjes wordt verzorgd. De taxi stat op het afgesproken tijdstip bij u in Delfgauw voor de deur en brengt u naar uw eindbestemming.

Comfortabel vervoer voor een scherp tarief

Uw taxi Delfgauw hoeft geen enorm bedrag te kosten. Taxiservice Nootdorp brengt u voor zeer concurrerende tarieven naar uw bestemming. Of dat nu in de buurt is zoals in Den Haag, Voorburg of Leiden, of wat verder weg zoals naar Groningen of Eindhoven, onze chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit en u zult aangenaam verrast zijn over het tarief dat wordt berekend. Voor veel trajecten hanteren wij een vast tarief, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent en er geen onaangename verrassingen komen. U kunt uw rit betalen met PIN of met uw creditcard als u geen cash geld op zak heeft. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bestel uw taxi Delfgauw telefonisch of per e-mail

Heeft u een taxi nodig, dan kunt u ons direct bellen op telefoonnummer 015 – 263 7777. Wilt u een taxirit bestellen die wat meer uitleg vereist, bij voorbeeld als op verschillende locaties mensen moeten worden opgehaald of als er bijzonderheden zijn, dan kunt u ook een e-mail sturen om uw taxi te bestellen. Ons mailadres is info@rayontaxi.com. Wij kunnen de bijzonderheden dan direct in de agenda noteren en voor zover nodig onze chauffeur met extra instructies op pad sturen. U kunt er in alle gevallen op vertrouwen dat uw rit bij ons in goede handen is.