Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in personenvervoer vanuit de regio Pijnacker-Nootdorp. Tot deze regio behoren ook Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Rijswijk en Den Haag-Ypenburg-Leidschenveen.
Daarvandaan brengen wij u naar iedere gewenste locatie in Nederland of het buitenland.

Service

Wij hechten grote waarde aan uw veiligheid en comfort en bieden een hoog serviceniveau. Wij hebben alleen vriendelijke en vakkundige chauffeurs in dienst en onze taxi’s zijn veilig en representatief.

Zakelijk vervoer

Heeft u een zakelijke afspraak? Of moet een van uw zakenrelaties vervoerd worden? Dat kunt u rustig aan ons overlaten. Wij rekenen met scherpe tarieven en hechten grote waarde aan stiptheid.

Vervoer naar het ziekenhuis

Naar het ziekenhuis moeten is bijna nooit leuk. Daarom zorgen wij ervoor dat het vervoer ernaartoe zo comfortabel en zo snel mogelijk geschiedt.

Vervoer van en naar het vliegveld

U wordt thuis voor de deur opgehaald en op het vliegveld afgezet bij de juiste incheckbalie. U kunt dus snel aan uw reis beginnen. En uiteraard halen wij u na de terugreis ook graag weer op en brengen u weer veilig thuis.

Online?

Natuurlijk kunt u bij ons ook online een taxi bestellen. Klik op de button ‘contact/prijsopgave’ en u kunt ons rechtstreeks een mailbericht sturen met uw verzoek. Heeft u direct een taxi nodig? Dan kunt u natuurlijk beter even bellen met 015 – 263 7777.

QR-code

Altijd een telefoonnummer van een betrouwbaar taxibedrijf bij de hand? Scan de QR-code met uw mobiele telefoon en u voegt eenvoudig onze contactgegevens toe aan uw contacten.
Scan simpelweg onderstaande afbeelding met de daarvoor geschikte App, maak een nieuw contact aan, en regel in het vervolg supersnel een taxi!

Scan de QR code afbeelding met uw mobiele telefoon en voeg de contact-gegevens van Taxiservice Nootdorp toe aan de contacten van uw telefoon.

  • 1. Pak uw telefoon
  • 2. Scan de afbeelding met de App
  • 3. Klik op Create New Contact
  • 4. Klik op Done

qr code